På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Plejd
Plejd ser än så länge ingen större påverkan på verksamheten på grund av corona (Finwire)

2020-03-17 17:31
Teknikbolaget Plejd, som utvecklar produkter och tjänster för smart belysning och hemautomation, ser än så länge ingen större påverkan på verksamheten till följd av rådande Covid-19 situation.

"Vi får många frågor kring hur rådande situation med Covid-19 påverkar bolaget. Vi ser i dagsläget relativt situationen ingen större påverkan i antal installationer, där tillväxten är fortsatt stark jämfört med föregående år", säger vd Babak Esfahani i ett pressmeddelande.

"Vi har heller inga indikationer på att vår komponenttillförsel skulle vara påverkad i det närmaste efter en gedigen analys med alla våra leverantörer. Vår produktion har vi i Sverige och även den fortlöper som vanligt i tät dialog med våra fabriker. Givetvis är situationen i hela världen väldigt oviss och saker kan ändras snabbt. Vi följer utvecklingen väldigt noggrant och vidtar alla åtgärder vi kan löpande", säger han vidare.

Lars Johansson
lars.johansson@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Plejd - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -