Enrad
Enrad anställer försäljningsansvarig och siktar mot finska marknaden (Finwire)

2020-02-25 15:19
Energilösningsbolaget Enrad anställer Thomas Palmroos som försäljningsansvarig och hans erfarenhet från finska marknaden öppnar intressanta möjligheter för Enrads nordiska expansion. Thomas Palmroos har teknisk bakgrund från Carrier och har även arbetat nio år som affärsutvecklare på Fläktwoods marina avdelning. Han kommer senast från rollen som energiprojektledare på Balder. Det framgår av ett pressmeddelande.

Enrad arbetar i dagsläget mot den svenska och norska marknaden. Bolaget letar man även efter möjligheter på den finska marknaden.

- Vi har inget klart, men ambitionen är att hitta grossister i Finland och skapa riktigt bra samarbeten, precis som vi gjort med ABK i Norge, säger Andreas Bäckäng, vd i Enrad.

Med Thomas Palmroos som försäljningsansvarig kommer Andreas Bäckängs roll som vd att förändras. Förändringen är en del i Enrads arbete för att öka lönsamheten och utveckla bolagets produktionskapacitet. Andreas Bäckäng kommer dock fortsätta försäljningsarbetet med bolagets befintliga kunder.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Enrad - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -