HOODIN
KOMMER INTE NÅ AMBITION OM LÖNSAMHET VID ÅRSSKIFTET (Direkt)

2019-11-15 17:06

STOCKHOLM (Direkt Studios) Hoodin, som hjälper företag att effektivisera arbetet med att hantera digital information som finns publicerad på internet, fokuserar på tillväxt, och kommer troligtvis inte att nå lönsamhet vid årsskiftet som tidigare varit en ambition.

Det sade Marcus Emne, vd på Hoodin, på Mangold Insights Investerardag.

"Vi har valt att fortsätta jobba med tillväxten och jobba med att ta in fler partners och ta position på de olika målmarknaderna som vi har. Vår ambition var att nå någon slags break-even vid årsskiftet, men jag tror faktiskt inte att vi kommer lösa det utan jag tror att det kommer komma senare under 2020", säger Marcus Emne.

I en kommentar till Direkt Studios poängterar Marcus Emne att det således handlar om en ambition som nu inte infrias i år, inte ett officiellt kommunicerat mål.

Hoodin, som hjälper företag att effektivisera arbetet med att hantera digital information som finns publicerad på internet, meddelade på fredagsmorgonen att bolaget beslutat att genomföra en delvis säkerställd företrädesemission av units bestående av aktier och teckningsoptioner och vid full teckning tillförs bolaget 24,4 miljoner kronor.

Eventet livesänds på Direkt Studios Youtube kanal:

https://www.youtube.com/watch?v=U60IqdvlEwI

Eventet filmas på uppdrag av Mangold Insight. Direkt Studios står för teknisk produktion och distribution, för innehållet ansvarar Mangold Insight och respektive bolag som presenteras. Direkt Studios är en fristående verksamhet inom Nyhetsbyrån Direkt och produktionen är i sin helhet frikopplad från Nyhetsbyrån Direkts övriga redaktion.

Direkt Studios +46 8 5191 7900

Nyhetsbyrån Direkt


Hoodin - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -