Future Gaming
Future Gamings styrelse är inte beslutsför efter avhopp från styrelsen (Finwire)

2019-11-14 15:57
Bettingbolaget Future Gaming meddelar att styrelseledamöterna Victor Sahlstedt och Alexej Fashutdinov kommer att avgå från bolagets styrelse så snart man kallat till en extra bolagsstämma på grund av en potentiell intressekonflikt i samband med bolagets förhandlingar med obligationsinnehavarna. Det framgår av ett pressmeddelande.

Förhandlingar pågår mellan bolaget och gruppen av obligationsägare i syfte att hitta en uppgörelse inom ramen för den befintliga bolagsstrukturen. För att undvika intressekonflikter och potentiella jävssituationer i de fortsatta förhandlingarna kommer därför Sahlstedt och Fashutdinov att avgå från Future Gamings styrelse så snart man kallat till en extra bolagstämma i syfte att välja nya styrelseledamöter. En kallelse förväntas publiceras senare idag.

Spotlight Stock Market har meddelat att man stoppar handeln i bolaget fram tills att bolaget har valt nya ledamöter, eftersom styrelsen fram tills dess inte anses vara beslutsför. Efter att Sahlstedt och Fashutdinov avgått kommer styrelsen att endast bestå av styrelseordförande Stefan Vilhelmsson fram tills att nya ledamöter har valts.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Future Gaming Group - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
3-mån stibor - -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
- -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -