CHORDATE MEDICAL
FÖRLÄNGER TECKNINGSTID I FÖRETRÄDESEMISSIONEN (Direkt)

2019-11-12 15:03

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Chordate Medical förlänger teckningstiden i den tidigare beslutade företrädesemission av units på 5,1 miljoner kronor till den 18 november, jämfört med tidigare teckningstid som sträckte sig till den 12 november. Syftet är att kunna slutföra inledda investerardiskussioner.

Det uppger Chordate Medical i ett pressmeddelande.

Parallellt med detta har styrelsen tidigare beslutat om att undersöka möjligheten för att genomföra en riktad emission upp till 7 miljoner kronor till identiska villkor som i företrädesemission.

"Vi har tidigare kommunicerat att, för att tillgodose kravet på lika behandling av samtliga aktieägare, var planen att under oktober erbjuda en företrädesemission med identiska villkor och liknande volym, som den genomförda riktade emissionen under augusti. Det är således något vi följer upp på, där likviden som nu väntas tillföras kommer att användas till att kunna fullfölja vår expansionsstrategi, främst mot möjligheten för migränbehandling", säger Anders Weilandt som är vd för Chordate Medical vars aktie handlas på handelsplattformen NGM Nordic.

Johan Lind +46 8 5191 7954

Nyhetsbyrån Direkt


Chordate Medical Holding - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -