Real Holding
Real Holding förtydligar förslag till underhandsuppgörelse (Finwire)

2019-08-23 09:00
Fastighetsbolaget Real Holding förtydligar det förslag till underhandsuppgörelse riktat till större långgivare, obligationsinnehavare och preferensaktieägare som har presenterats tidigare i somras. Det framgår av ett pressmeddelande.

Förslaget innebär huvudsakligen att långivare föreslås nedskrivning av upplupna räntor, och preferensaktieägare föreslås nedskrivning av icke betalade utdelningar samt därpå upplupen ränta. Vidare föreslås långivare att kvitta del av kapitalfordringarna mot nyemitterade stamaktier i Real Holding och preferensaktieägare föreslås att konvertera sina preferensaktier mot nyemitterade stamaktier i Real Holding.

Därutöver föreslår Real Holding anstånd med att återbetala de kvarvarande fordringarna, inklusive obligationen samt det så kallade brygglånet till den 31 december 2019 eller enligt separata överenskommelser, en företrädesemission på 35 miljoner kronor samt en apportemission av industrifastighet varvid ett överskjutande värde om 50 miljoner kronor ska tillkomma koncernen.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Real Fastigheter - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -