SMART ENERGY
FÖRÄNDRINGAR VAR NÖDVÄNDIGA - VD (OMS) (Direkt)

2019-08-09 06:49

(Omsändning: skickades första gången på torsdagskvällen)

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Under onsdagen meddelade NGM Nordic MTF att Smart Energy har placerats på observationslistan till följd av de många turer och händelser som skett i bolaget under de senaste månaderna.

Smart Energys vd Jesper Starander uppger på torsdagskvällen att dessa förändringar har varit nödvändiga för att skapa större möjligheter för bolaget.

"Bolaget har tagit till sig NGM:s synpunkter enligt deras pressmeddelande daterat 7/8 - 2019 och respekterar att handelsplatsen har fattat beslut om att placera bolaget på observationslista då det på kort tid genomförts ett större antal förändringar i bolaget. Bolaget har emellertid varit tvunget att genomföra dessa förändringar för att kunna bygga en starkare koncern framåt och därmed skapa större möjligheter och förutsättningar att ge en högre avkastning till bolagets aktieägare", sade Starander.

"Dessa frekventa förändringar på kort sikt kan vara svåra att tolka, men styrelsen och ledningen arbetar aktivt att skapa positiv utveckling i ett längre perspektiv för bolagets investerare och intressenter", fortsatte han.

Börsredaktionen +46 8 51917900 https://twitter.com/direktse

Nyhetsbyrån Direkt


Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -