Quickbit
Quickbit ska använda kapitalskott för att lansera nya lösningar under 2020 (Finwire)

2019-07-16 14:35
Fintech-bolaget Quickbit som utvecklar tekniklösningar för kryptovalutor och blockchain noterades på Nordic MTF den 11 juli och vd Jörgen Eriksson har nu publicerat sitt första vd-brev.

Eriksson skriver att emissionslikviden på 16 miljoner kronor som Quickbit fått in i samband med noteringen , kommer att användas till vidareutveckling av bolaget och dess system, och därmed möjliggöra lansering av nya lösningar för bolagets kunder under 2020.

Cirka hälften av beloppet kommer att användas för teknisk utveckling av nästa generations system, vilket möjliggör för framtid produktlanseringar.Vidare kommer kapital även att användas för att förstärka bolagets avdelning för riskkontroll och regelefterlevnad.

"Strategin för att nå bolagets vision är att växa genom anslutning av ett stigande antal introducentnätverk och e-handlare, vilket ger ökad omsättning. Vi kommer att öka våra marginaler genom vertikal integration, vilket innebär att Quickbit skall hantera tekniken i flera länkar i kedjan för e-handel och därmed öka marginalerna för dagens affär", skriver Jörgen Eriksson.

Jakob Häger
Nyhetsbyrån Finwire

QuickBit - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
3-mån stibor - -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
- -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -