På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Attana
Attana beviljas lån av Almi på 1,8 miljoner kronor (Finwire)

2019-02-11 15:10
Attanta har beviljats lån från Almi Företagspartner Stockholm Sörmland om totalt 1,8 miljoner kronor med en löptid om 42 månader. Lånet motfinansieras av TVAA (Teodor Aastrup) och JAU Consultants (Anders Ulrikson) med motsvarande belopp. Lånen är långsiktiga och i enlighet med Almi Företagspartners allmänna lånevillkor. Ränta utgår enligt marknadsmässiga villkor. Det framgår av ett pressmeddelande.

Syftet med lånet är att stärka kassan för att finansiera investeringar i utökad kapacitet i bolagets kontraktsforskningsverksamhet samt sänkta produktionskostnader. Lånen kommer bland annat möjliggöra färdigställande av formsprutningsverktyg för förbrukningsvaror, inköp av prototyp för effektivare provhantering, utveckling av ny mjukvara, utökad kapacitet i kontraktsforskningslaboratorium samt färdigställande av ny patentansökan.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Attana - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
- -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -