På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Josab
Josab påbörjar förhandling om licensavtal efter godkänt tekniktest i Kina (Finwire)

2019-01-21 18:02
Vattenreningsbolaget Josab Water Solutions inleder förhandlingar om licensavtal efter tekniktester i landet godkänts.

Bolaget har fått ett officiellt godkännande av utförda tester från Beijing Win Fortune Technology och Global Green Development Capital China, som i samarbete med Rural Drinking Water Safety Center of the Chinese Ministry of Water Resources genomfört ett test av Josabs vattenreningsteknik.

Josab har i samband med bekräftelsen av testresultatet fått en formell förfrågan från Beijing Win Fortune Technology om att påbörja förhandlingar kring ett exklusivt licensavtal, gällande Aqualite-teknologin för den kinesiska marknaden.

"Parterna har som målsättning att signera ett MoU avseende innehållet i dessa förhandlingar, och direkt efter det kinesiska nyåret påbörja den legala processen med att färdigställa ett licensavtal", skriver bolaget.

Vidare uppger bolaget att det under våren, tillsammans med våra lokala partners, kommer att verka för att få till stånd ett test av vår nyutvecklade reningsmetod för Arsenik, som nyligen framgångsrikt testats av de Serbiska myndigheterna, och även godkänts i Ungern och därmed för hela EU-marknaden.

Anna Sundström
anna.sundstrom@finwire.se, 0733-988 404
Nyhetsbyrån Finwire

Josab Water Solutions - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -