Josab
Josabs vattenkioskprojektet i Maharastra i Indien saknar ännu finansiering (Finwire)

2019-01-16 17:29
Vattenreningsbolaget Josab Water Solutions vann i oktober 2017 en upphandling i den indiska delstaten Maharastra, avseende vattenkiosker. Projektet var initialt baserat på BOO, Built Operate and Own, och fem maskiner ställdes ut för initial invigning av projektet. Invigning drog ut på tiden och skedde i mars 2018. Staden har tagit ett beslut om att de önskar placera ut minst 100 vattenkiosker. Det framgår av ett pressmeddelande.

Staden hade vid Josabs tecknande av ett avtal med en lokal projektpartner utlovat en delfinansiering av projektet, via affärspartnern, vilket inte kommit till stånd ännu. Orsaken har varit att staden ej erhållit medel från delstaten för detta ändamål.

"Josab har under denna tid fortsatt med förberedelserna för projektet, men samtidigt krävt att affärspartnerns finansiering skall vara på plats innan vi går vidare. Projektet lever således fortfarande, förberedelserna är från Josabs sida klara, men fortfarande väntar vi på att finansieringen skall vara på plats", skriver bolaget.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -