Dr Sannas
Negativ feedback från våra kunder gjorde att vi inte började att sälja Dr Sannas produkter - Mathems ägare (Finwire)

2018-06-04 14:10
Mathem drog tillbaka sina planer på att sälja produkter från Dr Sannas efter negativ feedback från bolagets kunder. Det säger Mathems ägare Tomas Kull i en kommentar till Finwire efter att det stått klart att det inte blir några produkter från Dr Sannas i Mathems utbud.

- Vi hade inte börjat att sälja deras produkter ännu, men vi fick mycket kommentarer från våra kunder. Vi lyssnar på dem, de är de viktigaste vi har. Tycker de inte att produkterna är bra så är det inte något som vi skall sälja", säger Kull.

Dr Sannas meddelade tidigare idag att man inte kommer att sälja några produkter hos Mathem. Beskedet kom bara en vecka efter att affären presenterades. Dr Sannas-chefen Daniel Ehdin gav idag följande kommentar till den uteblivna affären.

- Vi är vana vid snabba förändringar men det är såklart mycket tråkigt att Mathem valt att inte sälja Dr Sannas produkter då vi sett mycket fram emot ett samarbete med dem. Grunden till beslutet är inte kopplat till Dr Sannas produkter eller företag utan bygger som jag förstått det på kritik som Mathem fått online och till sin kundtjänst på grund av av ett Facebook-inlägg.

newsroom@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

NOSIUM B - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -