ADONNEWS
SÄKRAT KASSAFLÖDE 12 MÅN OM ERBJUDANDE ACCEPTERAS (Direkt)

2018-03-16 15:43

STOCKHOLM (Direkt) Aktietorgslistade Adonnews, som varit handelsstoppat sedan 1 mars, har efter räkenskapsårets utgång fått ett erbjudande om möjlig finansiering om 3 miljoner kronor. Erbjudandet är i form av en garanterad nyemission med möjlig inlåning av garantilikviden till emissionen är genomförd.

"Denna finansiering är förknippade med en del kostnader för bolaget, varför styrelsen ej fattat något beslut och utvärderar erbjudandet och undersöker andra möjliga finansieringsalternativ", heter det i ett pressmeddelande.

Adonnews styrelse och företagsledning bedömer att bolagets kapitalbehov uppgår till 1,5 miljoner kronor. Styrelsen samt företagsledningen anser att nivån om 3 miljoner skulle medföra en marginal såvida verksamheten inte utvecklas i den takt styrelsen och ledningen bedömer.

Om styrelsen skulle acceptera erbjudandet bedömer styrelse och företagsledning att bolagets kassaflöde är säkrat för de kommande 12 månaderna.

Skälet till handelsstoppet den 1 mars var att bolagets finansiella ställning och situation i övrigt var sådan att handeln riskerar att skada investerarnas intressen, skrev Aktietorget i ett pressmeddelande vid det tillfället.

Börsredaktionen +46 8 5191 79 00 http://twitter.com/direktse

Nyhetsbyrån Direkt


Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -