Cline Scientific
Cline Scientific flyttar sin verksamhet till Mölndal (Finwire)

2018-02-23 09:03
Life science-bolaget Cline Scientific har beslutat att flytta sin verksamhet till AstraZenecas BioVenture Hub i Mölndal där produktion och vidareutveckling kommer att ske. Bolaget sitter idag på Carl Skottbergs gata i Göteborg. Det framgår av ett pressmeddelande.

Avtal har slutits med AstraZeneca som avser labb inne på BioVenture Hub, där Cline kommer att hyra moderna och ändamålsenliga labb för produktion och vidareutveckling av produkter baserade på Clines patenterade nanoteknologi. Cline har sedan tidigare tillgång till ettcellodlingslab inom BioVenture Hub.

"Flytten är ett naturligt nästa steg i Clines utveckling och innebär att vi får mer utrymme att växa och möjliggör ett närmare samarbete med både Astra Zeneca och ett antal mindre företag som huserar i AZ BioVentureHub. Med dessa nya lokaler och den utrustning som finns tillgängligt är vi bättre rustade för att möta de kundkrav och efterfrågan vi de senaste åren har mött för att förverkliga vår tillväxtplan", säger Patrik Sundh, vd i Cline Scientific.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Cline Scientific B - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -