AppSpotr
AppSpotr har sin betalningslösning med Alipay på plats (Finwire)

2018-02-19 08:18
Svenska tech-bolaget AppSpotr har nu sin betalninglösning för Alipay på plats. Därmed är den första milstolpen kring avtalet med Novel Unicorn klar.

"Det innebär att alla betalningslösningar är på plats, vilket är en förutsättning för att nå de försäljningsmål som avtalet med Novel Unicorn stipulerar", skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Styrelsen kommer i och med att den första milstolpen är uppfylld att överföra teckningsoptioner, som vid fullt utnyttjande motsvarar 3,55 procent av kapitalet i Appspotr, till Novel Unicorn. Samtidigt ökar Appspotrs ägande i Appspotr Asia från 30 till 39,5 procent.

"Det är glädjande att vi har fått en kinesisk betalningslösning på plats och det är även en förutsättning för att kunna ta betalt för vår tjänst i Kina. Avtalet ger Appspotr tillgång till Alipays teknik lösning för betalningar och gör det möjligt att erbjuda en mycket stor marknad en erkänd och väl beprövad betalningslösning. Vårt fokus ligger nu främst i att utveckla våra dialoger med olika aktörer till verkliga affärer för att nå de försäljningsmål som vi tillsammans med Novel Unicorn har satt upp. Vi ser fram emot våren med stor tillförsikt och optimism", säger AppSpotr-chefen Patric Bottne i en kommentar.

newsroom@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Appspotr - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -