INTUITIVE AERIAL
HAR FÅTT SIN TIONDE ORDER PÅ NEWTON-SYSTEMET (Direkt)

2017-11-22 15:06

STOCKHOLM (Direkt) Intuitive Aerial har fått sin tionde order av ett Newton-system i Skandinavien. Den senaste ordern kom från det norska teknikuthyrningsbolaget Empire Media som avser använda Newton-systemet på olika vajer- och rälsinstallationer inom tv-produktion.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Listpris för ett komplett Newton-system inklusive kontrollenheten Dominion är 380.000 kronor.

"På den skandinaviska hemmamarknaden gynnas vi både av nära samarbeten med kunderna samt exponering i trendsättande tv-produktioner. De skandinaviska länderna representerar ingen avgörande marknad till sin storlek, men är inflytelserika gällande de teknikval som görs på den europeiska marknaden", säger Intuitive Aerials vd Robin Kahlbom.

Intuitive Aerial lanserade produkten Newton under slutet av 2015. Ett av bolagets långsiktiga strategiska mål är att bli europeiskt marknadsledande inom avancerade gyro-stabiliserade kamerahuvuden. Att vara representerade hos minst tio centrala film- och tv-bolag på den skandinaviska marknaden sattes upp som en strategiskt viktig milstolpe att uppnå, något som bolaget nu uppger sig ha klarat av.

Johan Lind +46 8 5191 7954

Nyhetsbyrån Direkt


Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -