CLEAN MOTION
RÖRELSEFÖRLUSTEN ÖKADE I 3 KV (Direkt)

2017-11-14 19:26

STOCKHOLM (Direkt) Elfordonsbolaget Clean Motion, vars aktie handlas på First North, hade under det tredje kvartalet en omsättning på 0,8 miljoner kronor (1,0) medan rörelseresultatet var -1,6 miljoner kronor (-0,9).

Det framgår av bolagets delårsrapport som presenterades på tisdagskvällen.

"Det är svårt att uppskatta tidsåtgång för att bygga samarbete i Asien. Vad gäller förhandlingar med vår industriella part så måste jag återigen meddela att det tar längre tid än beräknat. Dock har förhandlingar fortskridit positivt. Vi inväntar fortfarande motparts styrelsebeslut samt myndigheters godkännande innan slutgiltigt avtal kan undertecknas", uppger vd Göran Folkesson i delårsrapporten.

"Bedömningen är dock att vi kommer att kunna genomföra en riktad emission innan årets slut i enlighet med den expansions- och finansieringsplan som presenterades i september", tillägger han.

"Våra huvudägare (inkluderat undertecknad) är mycket positiva och har åtagit sig att utöka bryggfinansieringen till totalt 6 miljoner kronor om behov uppstår för att föra affären i hamn", heter det vidare.

Johan Lind +46 8 5191 7954

Nyhetsbyrån Direkt


Clean Motion - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -