På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

SAAB
ORDF WALLENBERG I FLYGDISKUSSIONER MED INDIEN - MEDIA (Direkt)

2017-11-06 15:35

STOCKHOLM (Direkt) Saabs styrelseordförande Marcus Wallenberg träffade i början av förra veckan Indiens forskningsminister Y.S. Chowdary för att diskutera ett fördjupat flygsamarbete, bland annat möjligheten att bygga upp en flygplansfabrik.

Det rapporterade indiska Mint i helgen, baserat på ej namngivna källor och utan information om hur långt diskussionerna nådde. Forskningsministern ska ha bekräftat att ett möte ägde rum, men avböjt att gå in på detaljer.

Enligt tidningen skedde mötet tillsammans med en delegation av andra svenskar, och även livsmedelsproduktion diskuterades (Nyhetsbyrån Direkt har utan framgång sökt Alfa Laval för uppgifter om deras eventuella deltagande i mötet).

Saab konkurrerar med Lockheed Martin om uppdraget att bygga flera hundra stridsflygplan åt Indien, med möjlig produktion i landet.

Martin Lindgren +46 8 5191 7920

Nyhetsbyrån Direkt


SAAB B - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -