Imint
Imint namnger Vivo som tidigare aviserad kinesisk kund (Finwire)

2017-09-22 15:09
Mjukvarubolaget Imint aviserade den 21 augusti att bolaget tecknat licensavtal med en ny icke namngiven kinesisk kund. Bolaget meddelar idag att kunden är den kinesiska mobiltillverkaren Vivo. Det framgår av ett pressmeddelande.

Imint kan också meddela att Vivo igår den 21 september, lanserade en ny smartphonemodell, X20, som innehåller Vidhance videostabilisering från Imint.

Avtalet ger kunden rätt att inkludera Vidhance videostabilisering i smartphones, och löper under ett år från första produktlansering samt innefattar även tjänster inom integration och support. Avtalet inkluderar enbart Vidhance videostabilisering. Imint kan på grund av osäkerhetsfaktorer och sekretesskäl, inte ange ett beräknat ordervärde, men gör bedömningen att avtalets värde är under 15 procent av bolagets nettoomsättning under det år licensrätten gäller

"Vi har tidigare kommunicerat att vår huvudmarknad är Kina och det är fantastiskt att våra insatser nu bär frukt. Vivo är ett av de starkare varumärkena i Kina och en av de större
smartphonetillverkarna i världen. Vi tror att detta är starten på ett bra partnerskap, där vi kan fortsätta att hjälpa Vivo med att skapa innovativa smartphones", kommenterar Andreas Lifvendahl, vd på Imint.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Vidhance - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -