Vindico
Vindicos största ägarbolag likviderat (Finwire)

2017-09-13 16:13
Ägarna till FJHA Holding har beslutat att likvidera bolaget och fördela aktierna i Vindico pro Rata mellan ägarna. Det framgår av ett pressmeddelande.

FJHA Holding har tidigare varit största ägare i Vindico med en ägarandel på 25 procent av aktier och röster och med ett ägande av drygt 3,8 miljoner aktier.

Detta innebär att Jovitech Invest AB, ägt av styrelseordförande Carl Schneider, som tidigare har haft en ägarandel på 13,2 procent nu har en ägarandel på 18,2 procent av aktier och röster och äger cirka 2,8 miljoner aktier.

HEW AB, ägt av styrelseledamot Tomas Welin, har nu en ägarandel på 7,5 procent av aktier och röster. HEW har tidigare inte haft något direkt ägande och äger nu drygt 1,1 miljoner aktier. Acta Larmsystem AB ägt av Rajko Grahovac har nu en ägarandel på 7,5 procent av aktier och röster. Acta har tidigare inte haft något direkt ägande och äger nu drygt 1,1 miljoner aktier. Fore C Investment Holding AB har erhållit 5 procent av aktier och röster och äger efter detta cirka 1,2 miljoner aktier 7,9 procent av aktier och röster.

Anton Wilén
anton.wilen@finwire.se, 0765-46 64 41
Nyhetsbyrån Finwire

Sustainion - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -