Imint
Imint tecknar licensavtal med ny kinesisk kund - uppskattat ordervärde under 15 procent av bolagets omsättning (Finwire)

2017-08-21 12:29
Mjukvarubolaget Imint har idag tecknat ett licens- och supportavtal med ett större kinesiskt mobiltelefonbolag. Avtalet ger kunden rätt att inkludera Vidhance videostabilisering i kommande smartphones, uppger bolaget i ett pressmeddelande.

Licensrätten löper under ett år från första produktlansering som innehåller Vidhance mjukvara. Avtalet innefattar också integration, support och underhåll, uppger bolaget.

Avtalet inkluderar inte andra funktioner inom produktfamiljen Vidhance. På grund av osäkerhetsfaktorer och sekretesskäl kan inte Imint ange ett beräknat ordervärde, men bolaget gör bedömningen att avtalets värde är under 15 procent av bolagets nettoomsättning under det år licensrätten gäller.

Den kund som avses i detta pressmeddelande är inte den kund som offentliggjordes den 2 juni 2017, heter det. Fler detaljer kan komma att offentliggöras i samband med kundens produktlansering, som planeras under 2017.

Anton Wilén
anton.wilen@finwire.se, 0765-46 64 41
Nyhetsbyrån Finwire

Vidhance - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -