CLAVISTER
VD LÄMNAR MED OMEDELBAR VERKAN EFTER 3 MÅNADER (Direkt)

2017-06-22 15:43

STOCKHOLM (Direkt) Det First North-listade it-säkerhetsbolaget Clavisters vd Johan Öhman lämnar bolaget på egen begäran och med omedelbar verkan, efter att ha tillträtt posten den 6 mars i år.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Som tillförordnad vd har Clavisters tekniska chef och medgrundare John Vestberg utsetts.

"Clavister är ett mycket spännande företag, och jag är glad över att ha haft möjligheten att vara en del av en utmanande men givande episod av Clavisters resa. Nu, med de framsteg vi upplever, särskilt inom tjänsteleverantörssegmentet, som är en högspecialiserad och teknikkrävande marknad, har jag kommit fram till att företaget behöver en annan typ av ledarskap", säger Johan Öhman i pressmeddelandet.

Clavisters styrelse har även utsett Viktor Kovács, med bakgrund från bland annat HP och Cisco, till vice ordförande, där han kommer att ha en "stark och operativt stödjande roll i utvecklingen av Clavister".

När Clavister den 1 februari i år gick ut med att Johan Öhman hade utsetts till vd hette det att han skulle "bygga verksamheten vidare mot fortsatt tillväxt och till lönsamhet, samt förbereda bolaget för framtida listbyte".

Martin Lindgren +46 8 5191 7920

Nyhetsbyrån Direkt


Clavister Holding - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -