På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

MEDIVIR
VD UTLOVAR TÄTT NYHETSFLÖDE FRAMÖVER - DI (OMS) (Direkt)

2017-04-13 07:36

(Omsändning: sändes för första gången på onsdagskvällen)

STOCKHOLM (Direkt) Medivirs nya vd Christine Lind utlovar ett tätt nyhetsflöde framöver, tack vare läkemedelsbolagets breda portfölj med projekt i olika faser.

Det skriver Dagens Industri i skärtorsdagsutgåvan efter att ha intervjuat amerikanskan, som rekryterades till Medivir av sin företrädare Niklas Prager 2015 och har varit vd sedan månadsskiftet.

"Viktiga händelser under 2017 är bland annat presentation av data från fas II-studiien med MIV-711 för artros och start av ett flertal nya kliniska studier, inklusive en fas III-studie med remetinostat, som är ett av projekten som förvärvades under 2016", skriver tidningen.

"Därutöver", fortsätter uppräkningen, "förväntas amerikanska partnern Janssen presentera data från fas IIb-studien av en ny kombinationsbehandling mot hepatit C, där Simeprevir ingår."

Martin Lindgren +46 8 5191 7920

Nyhetsbyrån Direkt


Medivir B - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -