På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Interfox Resources
Interfox Resources förhandlingar om försäljningen av Mezhlisa fortskrider enligt plan (Finwire)

2016-09-16 16:47
Prospekteringsbolaget Interfox Resources lämnar en uppdatering kring förhandlingarna kring den planerade försäljningen av Mezhlisa. Det framgår av ett pressmeddelande.

Bolagets lokale ryska partner, Mikhail Malyarenko, har för avsikt att samtidigt sälja sitt ägande i det ryska bolaget Bakcharneftegaz, där Interfox via Mezhlisa Recources har rätt till 74 procent. Malyarenko kommer att ansluta till förhandlingarna i Hongkong i mitten av nästa vecka för att förhandla sin del av affären.

Förhandlingarna avseende försäljningen av Mezhlisa fortskrider enligt plan. Parterna upprepade vid ett möte i Kina i veckan den gemensamma målsättningen att nå en bindande överenskommelse innan utgången av exklusivitetstiden enligt befintlig avsiktsförklaring.
Inferfox fick i uppdrag att ta fram utkast till överlåtelseavtal enligt de villkor som överenskommits. Bolaget vill dock poängtera att ingen bindande affär uppnåtts förrän parterna undertecknat slutligt avtal.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -