På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

SENSYS GATSO
FÖRSENAT KONTRAKT LETTLAND (Direkt)

2016-04-29 14:53

STOCKHOLM (Direkt) Sensys Gatso har informerats om en fördröjning av undertecknande av kontrakt i det lettiska projekt som offentliggjordes den 11 april 2016.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Sensys Gatso valdes av den lettiska trafikmyndigheten (CSDD) i en upphandling av trafiksäkerhetssystem och tilldelningsbeslutet anger att ett kontrakt ska undertecknas mellan bolaget och CSDD före slutet av april 2016, med förbehåll för en formell process.

Det är nu en konkurrent som har överklagat tilldelningsbeslutet varpå undertecknandet av kontraktet har fördröjts.

"Bolaget bedömer risken att inte ingå avtalet som låg. Sensys Gatso Group kommer att publicera uppdateringar om väsentliga förändringar kring denna upphandling", heter det.

Kontraktet kommer att gälla i två år varav ccirka a 2,5 miljoner euro, motsvarande cirka 23 miljoner kronor, av totalprojektet omfattar trafiksäkerhetssystem från Sensys Gatso.

Kristine Trapp +46 8 5191 7927
Nyhetsbyrån Direkt


Sensys Gatso Group - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -