Interfox Resources
Interfox Resources verksamhet påverkas ej av obs-listningen (Finwire)

2016-03-24 09:52
Prospekteringsbolaget Interfox Resources kommenterar i ett pressmeddelande Aktietorgets beslut igår den 23 mars att aktien kvarstår på marknadsplatsens observationslista.

Bolaget skriver bland annat att obs-listningen inte påverkar verksamheten. Interfox har besvarat ett antal frågor från Aktietorget skriftligen och även diskuterat dem vid ett möte med Aktietorget. Interfox anser att det inte finns någon grund för att bolagets aktie ska vara på obs-listan.

Interfox Resources framhåller att flytten till obs-listan inte påverkar bolagets situation eller framtid på något sätt. Bolaget fortsätter att finansiera verksamheten på fältet 71-1. Arbetena på fältet som utförs är utöver vad den nya licensen kräver, men i linje med vad som förhandlats med bolagets tilltänkte köpare av tillgången, för att de ska kunna göra ett övertagande utan avbrott i verksamheten. De pågående förhandlingarna med den tilltänkte köparen påverkas inte heller av obs-listningen.

Bolaget ger högsta prioritet åt förhandlingar och låter inte obs-listningen eller diskussionerna med Aktietorget inkräkta på dessa.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -