INTERFOX RESOURCES
FÅR VARA KVAR PÅ OBS-LISTA ENL AKTIETORGET (Direkt)

2016-03-23 09:56

STOCKHOLM (Direkt) Aktietorget bedömer alltjämt att det finns brister i Interfox Resources informationsgivning och att bolaget därför tills vidare fortsatt ska vara placerat på observationslistan.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Det var den 25 februari 2016 som Aktietorget beslutade att flytta Interfox till observationslistan. Bakgrunden var att Aktietorget ansåg att det förelåg stor osäkerhet kring bolagets informationsgivning.

En av de brister i informationsgivningen som nämndes i pressmeddelandet var även föremål för ett disciplinärende - ett ärende som avgjordes den 21 mars, varvid bolaget tilldelades en erinran för brister i informationsgivningen.

"Aktietorget vill här klarlägga att förhållandet att detta disciplinärende nu är avgjort inte, enligt Aktietorgets uppfattning, medför att osäkerheten kring bolagets informationsgivning är undanröjd", skriver handelsplatsen.

Efter att Interfox aktie placerades på observationslistan ställde Aktietorget ett antal frågor till bolaget som svarade den 18 mars.

"Aktietorget har ännu inte slutfört utvärderingen av bolagets svar. Det står dock klart att det föreligger vissa brister i bolagets informationsgivning, bland annat rörande bolagets årsredovisning samt att bristerna medför att bolaget kommer att behöva komplettera sin information till aktiemarknaden", heter det.

Aktietorget avser att inom kort återkomma till bolaget om vilken kompletterande information som behöver offentliggöras och även till frågan om hur bolaget ska kunna förbättra informationsgivningen framgent.

Interfox har sagt att det anser att det inte finns grund för att observationsnotera bolaget aktie.

Börsredaktionen +46 8 5191 7910, http://twitter.com/direktse
Nyhetsbyrån Direkt


Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -