Traveas förlänger avtal med Svenska Golfförbundet med 4 år (Finwire)

2015-10-14 11:15
Traveas och Svenska Golfförbundet har ingått ett nytt avtal för fortsatt leverans av SGF,
Svenska Golfförbundets bekräftelsemail, även kallat GIT-mailen. Det nya avtalet löper under fyra år med start den 1 januari 2016 och har två nya komponenter som uppges gynna både SGF och Traveas genom räckvidd och garanterade intäkter. Det framgår av ett pressmeddelande.

Avtalet har ett garanterat värde för Traveas om 2,4 miljoner kronor, med en potential om att generera upp till cirka 4 miljoner kronor i totala intäkter.

Det nya avtalet innebär att delar av designen görs om och anpassas för SGF som får en ökad räckvidd för att kunna erbjuda sina partners exponering av logotyper och andra budskap.

Vidare behåller Traveas rätten till fortsatt egen försäljning i kanalen via premium-placeringen Panorama, den så kallade "topp-bannern".

Affären är även viktig ur ett annat perspektiv, nämligen att Traveas Sports Media i ytterligare fyra år kan göra anspråk på epitetet "Sveriges mest träffsäkra golfmedia", då bolaget genom GIT-mailen kommunicerar med samtliga i Sverige aktiva golfare på väg till golfbanan.

"Detta är ett viktigt avtal för Traveas som inför 2016 fullt ut satsar på vår helt egna digitala golfmedia-affär. Via de egna mediaprodukterna vi äger och driver, Golfing, Traveas Sports+ Golf samt GIT-mailen når Traveas i princip samtliga aktiva golfare och golfintresserade personer i Sverige via helt egna mediaprodukter och paketeringar. Det stärker vår position inom sportmedia i allmänhet och inom golfmedia i synnerhet", säger Gustaf Karling, vd Traveas.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Everysport - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -