På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

WNT RESEARCH
KOMMER EJ PRESENTERA FOXY-5-RESULTAT VID ASCO (Direkt)

2015-03-31 12:17

STOCKHOLM (Direkt) WNT Research meddelar att resultat från fas 1-studien med Foxy-5 inte kommer att presenteras under Asco-konferensen, som tidigare var planen.

I stället kommer de första sju dosnivåerna av den snart avslutade studien att presenteras som ett pressmeddelande vid tidpunkten för Asco-konferensen i månadsskiftet maj-juni.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Anledningen till att ingen presentation kommer att ske vid Asco är att rekommenderad dos för behandling av människor ännu inte har uppnåtts.

"Eftersom Foxy-5 inte har visat någon toxicitet upp till dosnivå 7, planeras som tidigare meddelats, en fas 1b-studie med Foxy-5 i högre doser. Denna studie kommer att omfatta farmakodynamiska undersökningar för att visa "proof of concept" för Foxy-5 hos cancerpatienter", skriver bolaget.

"Wnt Research hade planerat att presentera resultatet av dosupptrappningen vid årets Asco-kongress. Men då var planen att vi skulle ha nått den rekommenderade dosen för Foxy-5. Nu när vi vet att Foxy-5 inte uppvisar någon toxicitet vid de hittills givna doserna, siktar vi på högre doser i fas 1b-studien för att hitta de mest optimala förutsättningarna för den efterföljande fas 2-studien", kommenterar vd Nils Brünner.

Han säger vidare att boalget kommer att delta vid Asco och diskutera resultaten med potentiella partners och investerare.

                               
                               
==============================================================

Kristine Trapp +46 8 5191 7927
Nyhetsbyrån Direkt


WntResearch - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -