På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Sök på Placera

Placera.nu satte rekord även vecka 6

Krönika: (Uppdaterad) Börsintresset är tillbaka, och det med besked. Placera.nu har satt flera besöksrekord i inledningen av året. Förra veckan putsade vi rekordet på nytt.

Publicerad: 2013-02-04 12:32 av Gunnar Wrede

Stibor-utredning bör ges högsta prioritet

Krönika: Efter Libor-gate finns det anledning att ställa frågan; har de svenska bankerna manipulerat den Stibor-räntan? Frågetecknen är så pass många att Riksbankens utredning av systemet borde ges högsta prioritet, skriver Pekka Kääntä.

Publicerad: 2012-07-17 16:16 av Pekka Kääntä

Nu ser vi fram emot 2012

Krönika: Placera.nu gör ytterligare en topprekrytering och blir en av landets tyngsta ekonomiredaktioner. Vi ska dessutom göra om hela sajten under nästa år. Det här ger oss fantastiska förutsättningar att ge dig en oslagbar koll på marknaden. Läs om våra planer här.

Publicerad: 2011-12-22 11:42 av Gunnar Wrede

Det är dags att låta Grekland gå i konkurs

Krönika: Det är dags för Europas politiker att ta ett gemensamt beslut om hur krisen ska hanteras. En grekisk konkurs är sannolikt den minst smärtsamma vägen, skriver Pekka Kääntä.

Publicerad: 2011-09-30 14:58 av Pekka Kääntä

Om behovet av strategi

Krönika:  En sak är att ha en åsikt om en specifik aktie eller fond, en annan är att veta om man alls ska ha aktier, eller särskild typ av fond. Den senare frågan ska placera.nu bli bättre på att besvara, bland annat genom en stjärnrekrytering.

Publicerad: 2011-03-25 13:23 av Gunnar Wrede