Så hjälper smidiga betallösningen skolsajten att växa snabbare

ANNONS Sajten Skolmagi gjorde succé under pandemin, när behovet av digitalt undervisningsmaterial sköt i höjden. Nu slår de nya säljrekord varje månad – mycket tack vare den skräddarsydda betallösningen från Dintero. ”Den levererar förstklassigt vid varje köp”, säger Michael Widegren på Skolmagi.

Timingen kunde inte ha varit bättre. Under 2019 insåg Skolmagi-grundarna Emma och Michael Widegren att det saknades en plattform där lärare kan dela det pedagogiska material de skapar för att använda i klassrummen.

”Vi fick höra att de delade materialet via sociala medier eller andra sajter, men att det inte fanns någonstans där lärare kunde samla allt gemensamt. Därför började vi utveckla vår plattform och i juli 2019 slog vi upp portarna.”

Dintero checkout ger dig frihet att välja

Bara några månader senare svepte Covid19 över världen och när skolorna stängde ner blev det digitala läromaterialet räddningen för många lärare. När kundbasen och försäljningen ökade i rask takt började Emma och Michael leta efter en betallösning som kunde passa på sajten. Valet föll snabbt på Dintero.

”Våra skapares material är lågt prissatta, så vi visste att vi behövde en betallösning som är billig, säker och snabb. Våra kunder finns i alla samhällsklasser och över hela landet, därför behövde vi även försäkra oss om att alla sorters checkoutlösningar fanns tillgängliga. Allt från kort och faktura till Swish, för både privatkunder och företag. Dintero kunde ge oss hela paketet”, berättar Michael.

Skolmagi-plattformen är enligt honom ”något ovanlig”, men tillsammans med Dintero kunde de ändå få en skräddarsydd och stabil lösning som smälter in i företagets webshop. Något som har gett resultat. ”Nu når vår försäljning nya rekord varje månad, och Dinteros lösning levererar förstklassigt vid varje köp.”

Magnus Gleditsch, Growth Manager på Dintero

En av de största fördelarna med Dintero är enligt Michael hur öppna de är med priserna. ”Det finns inga dolda kostnader eller minimumkostnader vilket definitivt var ett av skälen till att vi valde Dintero. Dessutom är de väldigt hjälpsamma både före och efter implementationen på sajten. Supporten är blixtsnabb på att svara och har en mycket högteknisk kompetens vilket gör att det alltid känns tryggt när man är i kontakt med dem.”

Enligt Magnus Gleditsch, Growth Manager på Dintero, är Skolmagi ett typexempel på bolag som gynnas av Dinteros smidiga betallösning.

”Betalningen och kassan är ofta bara en liten del av vardagen för små e-handlare. Men om de inte fungerar felfritt innebär det ofta stora bekymmer. För bolag som inte har en massa tekniska resurser sparar det väldigt mycket tid och energi att samla allt i vår portal. Vi får ofta goda vitsord kring hur vi hanterar eventuella problem och alltid håller kunden i fokus”, avslutar han.

Läs mer om Dintero

Om Dintero

• Dintero är ett tech-first företag som erbjuder en komplett betalningslösning för onlinebutiker, marknadsplatser, mobiler och butiker.

• De levererar en integration med flera betalningslösningar såsom Visa/MasterCard, Vipps, Swish, MobilPay, faktura och delbetalning.

• I mars lanserade de Split Payment för marknadsplatser och plattformar.

• År 2020 kom Schibsted in på ägarsidan.

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -