CoinShares fortsätter vara ledande inom digitala investeringar

ANNONS Kryptovalutor har de senaste åren tagit stora kliv framåt och blivit allt vanligare. Det digitala företaget CoinShares har följt med. Och nu väntar nästa steg.

– Vi vill utbilda och öka förståelsen för digitala tillgångar. Därför har vi under de senaste sju åren utvecklat produkter för att skapa en bredare tillgänglighet och förståelse för sofistikerade investerare på den digitala valutamarknaden, säger Frank Spiteri, Chief Revenue Officer på CoinShares.

CoinShares har länge legat i framkant inom digitala tillgångar. Genom tidiga initiativ som gemensamt reglerade fonder och ETP för Bitcoin, har de tydligt satt sin prägel på marknaden. Resultatet är ett erfaret team som ligger i framkant av utvecklingen.

Handla Ethereum XBTE här

Handla Bitcoin XBTE här

2015 noterades de första ETP:erna för Bitcoin på den svenska marknaden och några år senare även kryptovalutan Ethereum. Sedan lanseringen ser CoinShares ett ökat intresse för den digitala valutan och har tack vare sin kombinerade erfarenhet och historia kunnat skaffa sig expertis i ämnet. Något som gör företaget till en pålitlig partner för kunder och sofistikerade investerare.

"Vi ser oss själva som pionjärer inom investeringar i digitala tillgångar. Tack vare att vi lyckats attrahera några av marknadens ledande experter är vi också ett av få företag i branschen som kan visa goda resultat och meriter över en längre period, vilket är otroligt glädjande.” säger Frank Spiteri.

Idag finns det över 10 000 olika kryptovalutor där Bitcoin, som lanserades redan 2009, är den mest populära. Eftersom marknaden är mycket dynamisk och utvecklas i hög hastighet, arbetar CoinShares för att utbilda och informera sofistikerade investerare för att förstå marknaden och den snabba utveckling som sker. Detta, bland annat genom den nyligen lanserade guiden "Knowledge Bytes". CoinShares är Europas största och längst aktiva digitala investeringsbolag och i framtiden kommer de arbeta för att minska klyftan mellan traditionella och digitala tillgångsinvesteringar.

”Vi vill att fler ska lära sig och förstå digitala investeringar, vi har därför flera projekt för att informera om digitala valutor och innebörden av dessa. Samtidigt skapar vi ständigt nya samarbeten på en växande marknad för att behålla vår position som en av de ledande aktörerna inom digitala investeringar i världen”, avslutar Frank Spiteri.

Handla Ethereum XBTE här

Handla Bitcoin XBTE här

Att investera i värdepapper och digitala tillgångar innebär risker. Värdepapper och digitala tillgångar kan gå upp och ner i värde och det finns ingen garanti för att du får tillbaka din investering. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Den här artikeln utgör inte en rekommendation, erbjudande eller uppmaning att köpa eller sälja. Informationen om CoinShares eller de nämnda produkterna ersätter inte informationen i deras regulatoriska dokumentation.

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -