På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Ford Mustang Mach-E - Finalist i Car of the Year 2022

ANNONS Ford Mustang Mach-E har hyllats världen runt för sin körglädje, långa räckvidd, banbrytande teknologi – och sitt bidrag till Fords mål att ha noll CO₂-utsläpp för personbilar i Europa. Därför har nya Mustang Mach-E utsetts till en av sju finalister till den prestigefulla utmärkelsen Car of the Year 2022.

Konkurrensen är hård och det slutgiltiga resultatet avgörs i en sista omröstningsomgång i slutet av februari. Fords första helt elektriska SUV, Ford Mustang Mach-E andas framtid och körglädje och med en räckvidd på upp till hela 610 kilometer och 119 kilometer efter tio minuters laddning blir laddningsångesten ett minne blott. Värdigt sitt Mustang-ursprung har det inte heller sparats på prestandan, toppversionen accelererar nämligen 0–100 km/h på smått otroliga 3,7 sekunder. För att göra upplevelsen ännu mer engagerande så finns förutom fyrhjulsdrift även tre olika körlägen – Active, Whisper och Untamed – där föraren kan anpassa motorljud, kupébelysning och bilens respons för att ge dig helt rätt känsla ute på vägarna. Den adaptiva farthållaren med Stop & Go samt filcentreringssystem bidrar till trygg och behaglig körning både i stadstrafik och på de längre resorna.

Följ med in - här är alla snygga detaljer i Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-Es design ger en sportig premiumkänsla som man upptäcker i de genomtänkta detaljerna, från materialval till nytänkande innovationer så som de handtagslösa dörrarna. Trots sin sportiga yttre så har det inte sparats på innerutrymmet, SUV:en bjuder på generös plats för hela familjen och hela 519 liter lastutrymme bak och 100 liter i ”frunken”. Underhållningen på resan kommer i formen av ett specialdesignat ljudsystem från Bang&Olufsen.

Ford Mustang Mach-E har fått högsta säkerhetsbetyg av oberoende myndigheten Euro NCAP. Ford Mustang Mach-E finns att uppleva hos din Fordåterförsäljare.

Följ med in - här är alla snygga detaljer i Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E
Förmånsvärde från 2 505 kr/mån*
Ford Leasing från 1 495 kr/mån** exkl. moms

Rek. pris från 586 900 kr inkl. moms
Privatleasing: från 4 495 kr/mån***

Klimatbonus 70 000 kr

Produktfakta:
0–100 km/h: 3,7s-6,2s
Batteristorlek: 75 - 99 kWh
Räckvidd: 400 - 610 km
Drivlina: Bakhjulsdrift (RWD) eller Fyrhjulsdrift (eAWD)
Lastkapacitet:  402–1420 liter
Max laddeffekt: 150 kW
Snabbladdning: 10–80% 45 min

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -