Ford Mustang Mach-E - Finalist i Car of the Year 2022

ANNONS Ford Mustang Mach-E har hyllats världen runt för sin körglädje, långa räckvidd, banbrytande teknologi – och sitt bidrag till Fords mål att ha noll CO₂-utsläpp för personbilar i Europa. Därför har nya Mustang Mach-E utsetts till en av sju finalister till den prestigefulla utmärkelsen Car of the Year 2022.

Konkurrensen är hård och det slutgiltiga resultatet avgörs i en sista omröstningsomgång i slutet av februari. Fords första helt elektriska SUV, Ford Mustang Mach-E andas framtid och körglädje och med en räckvidd på upp till hela 610 kilometer och 119 kilometer efter tio minuters laddning blir laddningsångesten ett minne blott. Värdigt sitt Mustang-ursprung har det inte heller sparats på prestandan, toppversionen accelererar nämligen 0–100 km/h på smått otroliga 3,7 sekunder. För att göra upplevelsen ännu mer engagerande så finns förutom fyrhjulsdrift även tre olika körlägen – Active, Whisper och Untamed – där föraren kan anpassa motorljud, kupébelysning och bilens respons för att ge dig helt rätt känsla ute på vägarna. Den adaptiva farthållaren med Stop & Go samt filcentreringssystem bidrar till trygg och behaglig körning både i stadstrafik och på de längre resorna.

Följ med in - här är alla snygga detaljer i Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-Es design ger en sportig premiumkänsla som man upptäcker i de genomtänkta detaljerna, från materialval till nytänkande innovationer så som de handtagslösa dörrarna. Trots sin sportiga yttre så har det inte sparats på innerutrymmet, SUV:en bjuder på generös plats för hela familjen och hela 519 liter lastutrymme bak och 100 liter i ”frunken”. Underhållningen på resan kommer i formen av ett specialdesignat ljudsystem från Bang&Olufsen.

Ford Mustang Mach-E har fått högsta säkerhetsbetyg av oberoende myndigheten Euro NCAP. Ford Mustang Mach-E finns att uppleva hos din Fordåterförsäljare.

Följ med in - här är alla snygga detaljer i Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E
Förmånsvärde från 2 505 kr/mån*
Ford Leasing från 1 495 kr/mån** exkl. moms

Rek. pris från 586 900 kr inkl. moms
Privatleasing: från 4 495 kr/mån***

Klimatbonus 70 000 kr

Produktfakta:
0–100 km/h: 3,7s-6,2s
Batteristorlek: 75 - 99 kWh
Räckvidd: 400 - 610 km
Drivlina: Bakhjulsdrift (RWD) eller Fyrhjulsdrift (eAWD)
Lastkapacitet:  402–1420 liter
Max laddeffekt: 150 kW
Snabbladdning: 10–80% 45 min

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -