På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Klarnakrav, Qlirotapp och Qvarnahyllningar

Nyheter i korthet Här är tidningarnas nyheter i ett svep.

ALFA SLOG SKF. Sencykliska Alfa Laval vann tisdagens stora rapportduell mot SKF, som drabbas när fordonstillverkarna drar i bromsen. (DI)

BRÖT MOT REGLER. Nio av Riksbankens medarbetare har handlat med aktier i bolag som banken samtidigt stöttat under pandemin, en handel som bröt mot regelverket. (SvD)

SÄNKT AV BIANCA. Kritiken från influencers som Bianca Ingrosso har lett till att låneansökningarna hos Qliro har minskat med 20 procent. (SvD)

KÖP HYLLAS. Husqvarnas köp av det amerikanska bevattningsbolaget Orbit Irrigation hyllas av marknad och analytiker. (DI)

FI UTMANAR KLARNA. Finansinspektionen höjer kapitalkraven för Klarna efter utförda stresstester. Klarna tänker ta ärendet till domstol. (DI)

BUDGETSATSNING. Höjda minimilöner och mer pengar till sjukvård och infrastruktur, men också högre skatter ingår i den brittiska budgeten som presenteras på onsdagen. (DI)

Mer från förstasidan

Placera TV

bildplaceratvboxen

Här kan du se alla videoklipp (OBS! Reklamfritt)

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -