På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Ställa om? – Så kan företaget effektivisera och spara pengar

ANNONS Ökat krav på hållbarhet och flexibilitet kring tjänsteresor kan vara utmanande, men även öppna upp möjligheter

Pandemin har påskyndat omställningen och flera företag tittar på nya lösningar som kan möta det nya behov som uppstått. Ökade krav på att vara mer hållbara och flexibla kan vara utmanande men också öppna upp möjligheter. Flera olika mobilitetslösningar har under senaste åren växt fram för att möta det ökade behovet av smarta sätt att ta sig runt. Många isolerade från varandra, medan KINTO Mobility har valt att bygga en integrerad plattform där du som medlem väljer den lösning som passar bäst.

Så kan KINTO hjälpa er

KINTO Mobility har fler lösningar för att möta faktiska behov av bil. Som företagsmedlem bjuder ni enkelt in era medarbetare att nyttja den mobilitetslösning som behövs just nu. I dagsläget finns två lösningar att tillgå, KINTO Share – en bilpoolslösning där de anställda får tillgång till bil och parkering, och kan boka och hämta bil digitalt, nära hemmet, på jobbet eller på resande fot. Och KINTO Flex – en abonnemangslösning för företaget som behöver bil i längre perioder, där ni abonnerar på en bil från 30 dagar till så länge ni vill, till fast pris.

Läs mer om KINTOs tjänster här.

Det får företagen som är medlemmar hos KINTO

Perspektiven i ett företag är många. Jobbar du med hållbarhet kan KINTO vara ett sätt att påverka resor till och från jobbet, minska utsläppen under arbetstid och komma närmre hållbarhetsmålen. Medan du som jobbar inom HR effektiviserar administrationen av tjänsteresor och kan snabbt ge tillgång till bil vid nyanställning – och skala ner när medarbetare slutar.

Ett medlemskap hos KINTO skapar flexibilitet men kan också ge klirr i kassan. Eftersom anställda enkelt kan hämta en bil där de befinner sig kommer säljteam och projektledare närmare kunden eller samarbetspartners snabbt när det finns ett behov av fysiska möten. Den tidseffektivisering som möjliggörs skapar tid till mer effektiva dagar.

Inköpen av “leasingbil” och hyrbilar blir dessutom enklare då det enda som behövs är en inbjudan till företagets KINTO-konto sen kan medarbetaren boka eller abonnera själv, men med en tydlig uppföljning där företaget får all uppföljningsdata som behövs.

För ekonomen kan det vara viktigt att ha möjlighet att styra företagets kostnader, och med KINTO så är det enkelt att skala upp och ner efter behov. Att bilarnas parkering ingår i KINTO Share minskar dessutom företagets behov att hyra egna parkeringsplatser som ofta kan vara mycket dyra.

Det finns många fördelar för företag som ställer om och provar nytt.

Det får företagen som är medlemmar hos KINTO

Mer från förstasidan

Placera TV

bildplaceratvboxen

Här kan du se alla videoklipp (OBS! Reklamfritt)

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -