På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Småföretagaren hittade en billösning som bidrar till bolaget

ANNONS Så gör småföretagaren Jonas för att spara tid och pengar med situationsanpassad bil i tjänsten

Frihet att välja bilmodell efter behov, tillgängligheten och att slippa leta parkering, är några av de anledningar till varför småföretagaren Jonas Borg väljer KINTO för sina tjänsteresor.

– Jag är supernöjd att ha tillgång till bil i den mån jag behöver, utan allt krångel och administration som tillkommer med tjänstebil, säger Jonas.

Efter en tid där många har fått ställa – och tänka om, har vi blivit mer medvetna om att tillvaron kan svänga fort. Med ett ökat krav på flexibilitet och möjligheter att kunna ställa om fort, skapar KINTO Mobility nya lösningar för att möta behovet med smart mobilitet. Och tack vare uppföljning av kördata, flexibel upp – och nedskalning och bil när behovet uppstår, kan bolag både minska sina kostnader, tidseffektivisera och få en tydligare bild av det faktiska behovet av bil.

Behöver ni också bara bil ibland? Läs mer här

Bil ibland

Genom KINTO Share har du tillgång till bil när du behöver resa i tjänsten. Drivmedel, parkering, försäkring och andra kringkostnader är inkluderat i priset. Boka per timme för det kortare mötet, dygnsvis eller längre – du bestämmer. Som företagsmedlem har du tillgång till en bilflotta med modeller som täcker alla bolagets behov, från elhybriden i litet format – Toyota Yaris, till skåpbilen Proace och andra generationens vätgasbil Toyota Mirai. KINTO Share är ett klokt val för företaget som behöver bil ibland, och som enkelt och snabbt vill kunna skala upp och ner antalet bilar i tjänsten efter behov.

Bilabonnemang – abonnera i 30 dagar i taget

För bolaget som är i behov av bil ofta, eller i längre perioder finns KINTO Flex – det situationsanpassade bilabonnemanget utan bindningstid. Till en fast månadskostnad abonnerar du på en egen bil i 30 dagar i taget och förlänger eller avslutar enkelt efter periodens slut. Flex-abonnemanget kan liknas vid företagsleasing, fast utan oväntade tilläggskostnader, samt att bolaget slipper binda upp kapital och vara fast i långa avtal. Dessutom kommer man ifrån långa väntetider, då du får bilen på endast 4 dagar. Skatter, försäkring, service och andra kringkostnader är inkluderat i det fasta månadspriset.

KINTO Flex är ett smart val för företaget som kör ofta och vill ha tryggheten i att enkelt ställa om ifall behovet ändras.

Som företagsmedlem i KINTO har du tillgång till båda tjänsterna, och kan smidigt ställa om efter vad som passar. I medlemskapet får du tillgång till en företagsportal där du enkelt bjuder in kollegor som användare och får översikt över bolagets kördata genom rapporter.

Abonnera på bil i 30 dagar här.

Mer från förstasidan

Placera TV

bildplaceratvboxen

Här kan du se alla videoklipp (OBS! Reklamfritt)

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -