På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Flexibel billösning – spara pengar och effektivisera bolaget

ANNONS Bildelningstjänstens alternativ till tjänstebil möter efterfrågan på situationsanpassad, mer hållbar och klok mobilitet

Flexibiliteten att kunna skala upp och ner efter behov, tillgängligheten och mer effektivitet tack vare minskad administration, är några anledningar till att välja en klok mobilitetslösning för bolagets tjänsteresor.

Efter en tid där många har fått ställa – och tänka om, har vi blivit mer medvetna om att tillvaron kan svänga fort. Med ett ökat krav på flexibilitet, hållbarhet och möjligheter att kunna ställa om fort, skapar KINTO Mobility nya lösningar för att möta företagens behov av klok mobilitet. Och tack vare uppföljning av kördata, flexibel upp – och nedskalning och tillgång till bil efter företags unika behov, kan bolag både minska sina kostnader, tidseffektivisera och få en tydligare överblick av det faktiska behovet av bil.

Behöver ni också bara bil ibland? Läs mer här.

Bil ibland

Genom den digitala bilpoolslösningen KINTO Share har ni enkel tillgång till bil när ni behöver resa i tjänsten. Drivmedel, parkering, försäkring och andra kringkostnader är inkluderat i priset. Boka per timme för det kortare mötet, dygnsvis eller längre – det bestämmer ni. Som företag har ni tillgång till en bilflotta med biltyper som täcker bolagets alla behov, från elhybriden i litet format – Toyota Yaris, till skåpbilen Proace och andra generationens bränslecellsbil Toyota Mirai. KINTO Share är ett klokt val för företaget som behöver bil ibland, och enkelt och snabbt vill kunna skala upp och ner antalet bilar i tjänsten efter behov.

Bilabonnemang – för det längre behovet

För bolaget som är i behov av bil ofta, eller i längre perioder finns KINTO Flex – det situationsanpassade bilabonnemanget utan bindningstid. Till en fast månadskostnad abonnerar ni och får tillgång till egen bil i 30 dagar i taget, och förlänger eller avslutar enkelt efter periodens slut. Flex-abonnemanget kan liknas vid företagsleasing, fast utan oväntade tilläggskostnader, samt att bolaget slipper binda upp kapital och vara fast i långa avtal. Dessutom kommer ni ifrån långa väntetider, då bolaget får bilen på endast 4 dagar. Skatter, försäkring, service och andra kringkostnader är inkluderat i det fasta månadspriset.

KINTO Flex är ett klokt val för företaget som behöver tillgång till bil ofta och vill ha tryggheten i att enkelt ställa om ifall behovet ändras.

Som medlem i KINTO får ni tillgång till en företagsportal som kan hjälpa er att effektivisera administrationen. På portalen kan ni snabbt kan ge tillgång till bil vid nyanställning – och skala ner när medarbetare slutar. Ni får även överblick över bolagets kördata genom uppföljning.

Abonnera på bil i 30 dagar här.

Mer från förstasidan

Placera TV

bildplaceratvboxen

Här kan du se alla videoklipp (OBS! Reklamfritt)

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -