På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Telia skakar, kinaoro och rusande stålpriser

Nyheter i korthet Här är morgonens nyheter i ett svep.

TELIA SKAKAR. Folkaktien får en ny ledning när vd Allison Kirkby driver en hård förändringslinje. Di erfar att flera chefer befaras lämna. Telekomjätten har plockat in flera nya namn i koncernledningen. (DI)

KINAORO PRESSAR VOLVO. Lastbilstillverkaren föll mest av storbolagen på börsen under tisdagen och har utvecklats sämre än börsindex de senaste veckorna. Det finns en oro för en lägre efterfrågan på anläggningsmaskiner i Kina. (DI)

RUSANDE STÅLPRISER. SSAB inleder en ny runda av prishöjningar med 100 dollar per ton för alla nya order på den amerikanska stålmarknaden. (DI)

PTS GJORDE RÄTT. Förvaltningsrätten ger PTS rätt i att porta Huawei från svenskt 5g. Ericsson befarar negativa ekonomiska effekter för svenska bolag i portningens svallvågor. (DI)

Mer från förstasidan

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -