På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Köpläge, kontorsdöden och Volvo Cars IPO-banker

Nyheter i korthet Här är papperstidningarnas nyheter i ett svep.

ANPASSNING. Med ett nytt lagkrav vill regeringen förmå "soffliggarfonden" AP7 att minska sina fossila innehav. (DI mån)

POSITIV PANDEMIEFFEKT. Färre resor och mindre lokalytor efter pandemin är något som Getinges vd Mattias Perjos tror kommer att ge bolaget bestående besparingar efter pandemin. (DI lör)

KONTORSDÖD? Det är för tidigt att prata om en kontorsdöd i spåren av ökat hemarbete om man ser till de största kontorsägarnas rapporter för det första kvartalet, skriver DI:s analytiker. (DI lör)

VOLVOS NOTERING. Geely har enligt uppgift petat ett antal storbanker sedan det förra noteringsförsöket och nu är det SEB och Goldman Sachs som håller i rådgivningen. (DI lör)

KÖPLÄGE. Fortnox aktie har fallit sedan rapportbesvikelsen i april. Nu har affärssystembolagets värdering kommit ned och för den som tror att det bara är ett hack i kurvan kan det vara dags att plocka upp aktien. (DI mån)

Mer från förstasidan

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -