Telias ansvar, Attendo och ett tufft ordförande-år

Nyheter i korthet Här är tidningarnas nyheter i ett svep.

TELIAS ANSVAR. Ansvarige ministern för telefoni och internet, Anders Ygeman (S), tycker inte att Telia ska få släcka det fasta telenät där det saknas alternativ. (DN)

TUFFT FÖRSTA ORDFÖRANDE-ÅR FÖR H&M-PERSSON. Den osäkra framtiden för pandemin är ett av skälen till att styrelsen inte föreslagit någon utdelning inför torsdagens digitala stämma. Det finns vissa tecken som kan tyda på att Kina-bojkotten mot flera västerländska bolag kan vara på väg att ebba ur. (DI)

ÅKLAGARE TITTAR PÅ ATTENDOS AGERANDE. I dolda inspelningar framgår att Attendos representanter ställer frågor till en anställd om uppgifter som lämnats anonymt till Expressens reporter våren 2020, efter att hon larmat om brister i smittskyddet på ett äldreboende. (Sveriges Radio)

DANSKE BANKS SVENSKA FILIAL UTREDS. Det är inte bara Trustly som synas av Finansinspektionen. Myndigheten utreder just nu även Danske Banks svenska filial och fyra utländska betalningsinstituts efterlevnad av penningtvättsreglerna. Undersökningen av Danske Banks svenska filial inleddes i somras. (SvD)

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -