På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Tisdagens alla nya aktierekar

Börs Embracer och Stillfront finns bland bolagen som fått nya riktkurser eller rekommendationer.

DNB återupptar bevakning av fastighetsbolaget SBB:s B-aktie genom att sätta rekommendationen sälj. Det framgår av en analys på tisdagen. DNB:s riktkurs ligger på 22 kronor. B-aktien stängde på 27:40 kronor på måndagen.

ABG Sundal Collier höjer sin rekommendation för Bonesupport till köp från tidigare behåll. Riktkursen sätts ned till 75 kronor från tidigare 80 kronor. Det framgår av en analys på tisdagen.

Under veckoslutet meddelade den amerikanska läkemedelsmyndigheten FDA att de kräver kompletterande information för bolagets ansökan för Cerament G vid behandling av beninfektion i USA. Bonesupport föll med 20 procent till 58:40 kronor på måndagen.

HSBC inleder bevakning av gamingbolaget Embracer genom att sätta en köprekommendation på aktien. Riktkursen är 290 kronor.

HSBC inleder bevakning på Stillfront med minska och riktkurs 80 kronor.

Gå till Placera.se och läs fler artiklar

 

Mer från förstasidan

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -