På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Torsdagens alla nya aktierekar

Börs Boliden och Pandox finns bland aktierna som fått nya riktkurser eller rekommendationer.

Kepler Cheuvreux inleder bevakning på Offentliga Hus med rekommendationen köp och riktkurs 16:20 kronor. Det framgår av ett marknadsbrev. Offentliga Hus stängde på 12 kronor på onsdagen.

Morgan Stanley höjer riktkursen för Evolution till 850 kronor från 800 kronor. Rekommendationen övervikt upprepas. Det skriver Reuters. Aktien stängde på 721:40 kronor på onsdagen.

Pareto inleder bevakning av husdjursbolaget Swedencare med rekommendationen köp och riktkursen 340 kronor. Det framgår av en analys på torsdagen. Aktien, som handlas på First North, stängde på 257 kronor på onsdagen.

Nordea höjer riktkursen för Systemair till 276 kronor (231), upprepar köp - BN

Goldman Sachs återupptar sin bevakning av Boliden. Rekommendationen är sälj och riktkursen ligger på 230 kronor. Det rapporterar Reuters. Aktien stängde på 298:50 kronor på onsdagen.

Carnegie sänker sin rekommendation för Pandox till behåll från köp. Riktkursen höjs samtidigt till 146 från 130 kronor. Det framgår av en analys som Nyhetsbyrån Direkt har tagit del av. Återhämtningen på hotellmarknaden kommer att ta tid, är budskapet i Carnegies analys. Aktien stängde på 145:40 kronor på onsdagen.

Goldman Sachs höjer riktkursen för Tesla till köp, från tidigare neutral. Det rapporterar flera internationella medier. Riktkursen höjs från 455 till 780 dollar. Aktien stängde på drygt 544 dollar på onsdagen i New York.

Mer från förstasidan

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -