På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Torsdagens alla nya aktierekar

Börs Billerud Korsnäs och SCA finns bland aktierna som fått nya riktkurser eller rekommendationer.

Den schweiziska banken UBS har inlett bevakning av förpacknings- och papperstillverkaren Billerud Korsnäs med en säljrekommendation. Det framgår av analys som släpptes på torsdagen och som Nyhetsbyrån Direkt tagit del av. Riktkursen sätts till 123 kronor. Aktien i Billerud hade vid lunchtid backat med 3 procent till strax under 137 kronor.

ABG Sundal Collier höjer riktkursen för SCA till 145 kronor från 135 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på drygt 136 kronor på onsdagen.

Credit Suisse höjer riktkursen för Sandvik till 215 kronor (190), upprepar outperform - BN

Carnegie inleder bevakning av Fortnox med rekommendation köp och riktkurs 465 kronor. Det erfar Nyhetsbyrån Direkt. Fortnox-aktien stängde på nära 300 kronor på onsdagen.

DNB Markets inleder bevakning av Beijer Ref med rekommendation köp och riktkursen 335 kronor. Det framgår av ett marknadsbrev. Beijer Ref stängde på 283:80 kronor på onsdagen.

Handelsbanken höjer riktkursen för Enad Global 7 till 102 kronor (96), upprepar köp - BN

Handelsbanken Capital Markets höjer riktkursen för Loomis till 290 kronor från 255 kronor. Rekommendationen köp upprepas.  Det framgår av en analys. Aktien stängde på onsdagen på 249:60 kronor.

 

Mer från förstasidan

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -