Fredagens alla nya aktierekar

Börs Nibe och Lifco finns bland aktierna som fått nya riktkurser eller rekommendationer.

Kepler Cheuvreux sänker sin riktkurs för kundanskaffningsbolaget Catena Media från 51 till 48 kronor. Rekommendationen köp står fast. Det framgår av ett morgonbrev på fredagen. Bolagets resultat för det tredje kvartalet var svagare än vad Kepler hade väntat sig.

"Även om det finns risk för att kvartalsvolatiliteten kan fortsätta (bland annat på grund av den tyska regleringen) är utsikterna för de kommande åren fortfarande positiva. Detta beror på tillväxtmöjligheter i USA", skriver Kepler som på grund av det svaga kvartalsresultatet sänkt sina estimat för rörelseresultatet med 4-5 procent för 2021-2022.

Carnegie står fast vid riktkursen 35 kronor, erfar Nyhetsbyrån Direkt. Även här upprepas köprekommendationen. Aktien backade med 17 procent till cirka 30 kronor på fredagen.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Lifco till 750 kronor från 598 kronor. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Aktien stängde på 666 kronor på torsdagen.

Kepler Cheuvreux höjer sin rekommendation för Nibe till behåll från minska. Riktkursen höjs till 250 från 138 kronor. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Aktien stängde på 238:80 kronor på torsdagen.

Pareto Securities höjer riktkursen för Lundbergs till 383 kronor från 360 kronor. Rekommendationen sälj upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev. Aktien stängde på drygt 446 kronor i torsdagens handel.

Deutsche Bank sänker sin rekommendation för ABB till sälj från behåll. Riktkursen är 22 schweizerfranc. Det framgår av ett marknadsbrev. Aktien stängde på 24:54 schweizerfranc på torsdagen.

Jefferies höjer riktkursen för Oncopeptides till 200 kronor (170), upprepar köp - BN

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -