På Placera använder vi cookies på vår sajt för att få den att fungera korrekt, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Fredagens alla nya aktierekar

Börs BHG och Embracer finns bland akterna som fått nya riktkurser eller rekommendationer.

ABG Sundal Collier höjer Klövern till behåll (sälj)

ABG Sundal Collier höjer NCC till köp (behåll)

ABG Sundal Collier höjer Wallenstam till behåll (sälj)

ABG Sundal Collier höjer Hufvudstaden till behåll (sälj)

Kepler Cheuvreux sänker sin rekommendation för BHG till behåll från köp, med hänvisning till att aktien nu är fullt värderad. Riktkursen höjs till 145 från 140 kronor. Det framgår av ett marknadsbrev.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Magnolia Bostad till 70 kronor från 59 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev. Magnolia stängde på 53:60 kronor på torsdagen.

Kepler Cheuvreux inleder bevakning av Embracer med köprekommendation och riktkursen 225 kronor. Det framgår av ett marknadsbrev på fredagsmorgonen. Embracer stängde på 173:45 kronor på torsdagen.

Berenberg höjer riktkursen för Epiroc till 145 kronor (140), upprepar behåll - BN

Carnegie har höjt riktkursen för Sinch till 1.065 kronor, från tidigare 950 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys från Carnegie inför Sinch rapport nästa vecka. På torsdagen stängde aktien på 793 kronor.

Nordea Markets höjer riktkursen för Fenix Outdoor till 1050 kronor från 1000 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 925 kronor föregående handelsdag.

SEB Equities höjer riktkursen för BHG till 180 kronor från 165 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på torsdagen på 137:60 kronor.

Handelsbanken Capital Markets höjer sin rekommendation för Lifco till köp från behåll. Riktkursen höjs till 750 från 700 kronor. Det erfar Nyhetsbyrån Direkt. Aktien stängde på torsdagen på 625 kronor.

Handelsbanken Capital Markets höjer sin rekommendation för Wihlborgs till behåll från sälj. Riktkursen höjs till 160 från 110 kronor. Det erfar Nyhetsbyrån Direkt. Aktien stängde på torsdagen på 160:90 kronor.

Gå till Placera.se och läs fler artiklar

Mer från förstasidan

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -