På Placera använder vi cookies på vår sajt för att få den att fungera korrekt, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Fredagens alla nya aktierekar

Börs Paradox och Troax finns bland aktierna som fått nya riktkurser eller rekommendationer.

Kepler Cheuvreux sänker sin rekommendation för Holmen till minska från tidigare behåll. Riktkursen sänks till 280 från 310 kronor. Det framgår av en analys som släpptes på fredagen. Aktien stängde på 302 kronor på torsdagen.

RBC Capital Markets sänker sin rekommendation för Wärtsilä till underperform från sector perform. Riktkursen sänks till 6:50 från 7:50 euro. Det framgår av en analys med titeln "No ship in sight" som Nyhetsbyrån Direkt har tagit del av. Aktien stängde på 7:32 euro på torsdagen.

Berenberg höjer riktkursen för Paradox till 205 kronor (180), upprepar behåll - BN

Nordea Markets höjer riktkursen för Nolato till 878 kronor från 748 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien steg nästan 10 procent till 823 kronor på torsdagen efter att bolaget offentliggjort ett större förvärv i USA på torsdagsmorgonen.

Morningstar höjer Tele2 till behåll (sälj), upprepar riktkurs 115 kronor - BN

JP Morgan höjer riktkursen för Getinge till 164 kronor (158), upprepar undervikt - BN

Handelsbanken Capital Markets sänker sin rekommendation för Troax till behåll från köp. Riktkursen höjs samtidigt till 175 från 125 kronor. Det framgår av en uppdatering från banken. Aktien stängde på 166:40 kronor på torsdagen.

 

Mer från förstasidan

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
3-mån stibor - -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -