Bubbelrisk, hyresrabatt och ett välförberett vd-byte

Nyheter i korthet Här är tidningarnas nyheter i ett svep.

BIDEN VS TRUMP. Demokraten Joe Biden har knappt synts offentligt under sommaren. Ändå ökar hans opinionledning mot Donald Trump inför höstens presidentval. Ingen presidentkandidat i modern tid har haft en så stor ledning mot en sittande president som Joe Biden har den här sommaren. (DN)

CORONAVIRUSET I SVERIGE. Miljarder avsattes för inköp av skydd men endast en bråkdel har använts. Av de 5 miljarder kronor som öronmärktes för Socialstyrelsens köp av skyddsutrustning har endast utrustning för 61 miljoner kronor levererats. (SvD)

HYRESRABATT. Regeringens hyresrabatt ger upphov till onödiga spänningar och en administrativ börda, anser kritiker. Efter en knapp vecka har hittills drygt 9.400 hyresvärdar ansökt om den statliga hyresrabatten. (SvD)

VD-BYTE. Bytet av vd i Tele2 förbereddes redan i våras i år där avgående Anders Nilsson har sagt till bolagets styrelse att han kan tänka sig att säga upp sig när det finns en efterträdare på plats. (DI)

BUBBELRISK. Teslas aktie har gått som tåget på börsen och nästan trefaldigats i värde. Men ingen tycks reflektera över det absurt höga börsvärdet, skriver DI:s Mats Lundstedt i en kommentar, och poängterar att elbilstillverkarens börsvärde är lika högt som flera branschkollegor tillsammans. (DI)

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -