På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Hongkongoro, italiensk turism och fastighetskris

Nyheter i korthet Här är tidningarnas rubriker i ett svep.

HONGKONG. Kinas planer på ny säkerhetslagstiftning i Hongkong skulle exempelvis förbjuda självständighetssträvande. (SvD)

ITALIEN. Det är osäkert om Italien kan rädda turistsäsongen när nu landet öppnar upp för omvärlden. (DN)

HYROR. För att Intersport, satt i rekonstruktion, ska överleva är sänkta hyror "klart avgörande". (DI)

VACCINSTÖD. Amerikanska myndigheter har skjutit till med en miljard dollar till Astra Zeneca för att fortsätta utveckla ett vaccin mot covid-19. Bolaget har skrivit avtal om att producera 400 miljoner doser med start i september. (DI)

AXFOOD. Flera år av stabil tillväxt har lockat investerare och gjort aktien dyr. Men, det finns en chans att dagligvarubolaget växer in i värderingen och det kan vara värt att hålla koll på aktien vid nästa kursdipp. Det skriver Di:s Agnetha Jönsson i en analys. (DI)

FASTIGHETSKRIS. Kristecken finns det gott om på fastighetsmarknaden i coronapandemins spår. Någon djup kris, likt den på 1990-talet, tror branschfolk dock inte på - såtillvida pandemin inte dras ut på väsentligt. (SvD)

Mer från förstasidan

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -