Tisdagens alla nya aktierekar

Börs Embracer och Evolution Gaming finns bland aktierna som fått nya riktkurser eller rekommendationer.

DNB Markets sänker sin rekommendation för Evolution Gaming till behåll från köp. Riktkursen höjs samtidigt till 415 från 330 kronor. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 405 kronor på måndagen och den har stigit med 44 procent sedan årsskiftet.

Nordea Markets höjer sin rekommendation för Volati till köp från behåll. Riktkursen är 70 kronor. Det framgår av en analys. Aktien i Volati stängde på 43:20 kronor på måndagen.

Nordea Markets sänker sin rekommendation för Lundin Gold till behåll från köp. Det framgår av Bloomberg. Aktien har gått upp med cirka 62 procent sedan årsskiftet. Under måndagen steg kursen med drygt 7 procent.

Berenberg Bank höjer riktkursen för Embracer till 125 kronor från 100 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av Bloomberg. Embracers aktie stängde på 100 kronor jämnt på måndagen.

Nordea Markets sänker riktkursen för SAS till 18 kronor från 22 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av Bloomberg. SAS aktie stängde på 12:39 kronor på måndagen.

 

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -