Torsdagens alla nya aktierekar

Börs Epiroc och Embracer finns bland aktierna som fått nya riktkurser eller rekommendationer.

JP Morgan tar upp Swedish Matchs aktie för bevakning och rekommenderar köp ("overweight"). Riktkursen är 700 kronor. Det framgår av Bloomberg. Swedish Match-aktien handlades till kurser kring 626 kronor på torsdagen.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för New Wave till 70 kronor från 66 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken.

"Vi förväntar oss att bolaget drar nytta av fördelar från en expanderad produktlinje, samtidigt som högre investeringar i försäljning och marknadsföring väntas ge utdelning", Skriver Kepler.

Bolagets varumärke Craft, som visade en tillväxt i lokal valuta på 5 procent 2019, förväntas fortsätta växa på den nivån även 2020 och 2021.

"New Wave förblir ett tillväxtcase och vi förväntar oss att rörelseresultatet växer med 11 procent i genomsnitt under perioden 2019-2022", skriver Kepler. Aktien noteras till 61 kronor i öppninshandeln på torsdagen.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för SBB till 33 kronor från 27 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev.

Pareto Securities sänker sin rekommendation för Epiroc till sälj från behåll. Riktkursen är fortsatt 105 kronor. Det framgår av ett marknadsbrev.

Nordea Markets höjer riktkursen för Embracer till 118 kronor från 97 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av Bloomberg. Aktien stängde på 107 kronor på onsdagen.

 

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -